SKIOLD SOLUTION PARTNER

En SKIOLD SOLUTION PARTNER kan uanset dit behov hjælpe dig i mål med den rette løsning, ud fra deres store erfaring og now how inden for SKIOLD’s Anlæg og Produkter.

De er Certificerede og deres viden bliver løbende opdateret gennem uddannelse og træning hos SKIOLD.

En Solution Partner kan tilbyde assistance både vedrørende komplette Anlæg, Produkter, Reservedele og Service.
De har et velassorteret Varelager og kan udføre Service og yde telefonisk hjælp eller akut udkørsel ved nedbrud.

SKIOLD SALES PARTNER

En SKIOLD SALES PARTNER har det du lige står og mangler.
Ligegyldigt om det er et mindre Anlæg, Produkter eller en Reservedel kan de hurtigt og bekvemt hjælpe dig videre, da de alle har et varelager med de mest gængse SKIOLD dele.

SKIOLD SALES PARTNERE bliver løbende uddannede og får opdateret deres viden om SKIOLD Produkter, så de opretholder deres Certificering og kompetent kan være dig behjælpelig.

SKIOLD SERVICE PARTNER

En SKIOLD SERVICE PARTNER er din garant for professionel assistance hvis dit SKIOLD Anlæg trænger til Service kører uregelmæssigt eller du oplever et nedbrud. Ligesom de kan være dig behjælpelig med Produkter eller Reservedele.

En SKIOLD Service Partner er hands on og teknisk og mekanisk yderst kompetent. Dette kombineret med en stor indsigt i SKIOLD løsninger generelt, på grund af deres løbende undervisning og Certificering hos SKIOLD gør, at du altid trygt kan kontakte dem for Service eller ved et akut behov.

Find din lokale SKIOLD PARTNER her

Login for Partnere